FOTO Jandarmul tulcean Andrici Sorin a câștigat titlul de Iron Man în urma unei competiții extenuante

Iron Man, o competiție care a doborât mulți sportivi, jandarmul Andrici Sorin reușind însă să câștige acest titlu. FOTO Facebook/Andrici Sorin

Andrici Sorin continuă să uimească prin eforturile sale sportive, reușind de la an la an provocări tot mai grele. Ultima și cea mai recentă reușită a sa este câștigarea titlului de Iron Man la competiția cu același nume.

Competiția este catalogată ca fiind cea mai grea de pe planetă și presupune parcurgerea 3,8 kilometri înot, 180 kilometri bicicletă și 42,2 kilometri alergare. Efortul depus de către participanți este foarte mare, 136 de sportivi găsindu-și sfârșitul în ultimii zece ani în timpul parcurgerii acestor probe,

„Mi-am dorit acest titlu pentru care m-am antrenat aproape un an de zile! A fost greu , încă de la proba de înot am avut trei momente în care am crezut că mă înec și vroiam să abandonez, începuse o luptă între psihic și mușchii blocați care nu mă mai ascultau! Dar motivația a fost mare și pe ultimii 2 km de înot începusem să dau din brațe ! Imediat m-am urcat pe bicicletă, aveam frisoane, tremuram și nu puteam stăpâni direcția! Cam după 30 KM de bicicletă am intrat cu adevărat în forță, șosea pe care traficul rutier nu a fost oprit, cu o diferență de nivel de 1600 m, cu urcării de 15 km/h dar cu coborâri riscante de 60-65 km/h! Trecuseră 9 ore de chin, adrenalina era la maxim, am ajuns în sfârșit la tranzitul 2! Soția era acolo, avea lacrimi în ochi și strigă la mine: HAI NENEA , HAI CĂ POȚI ! Aceste cuvinte m-au împins puternic în proba mea favorită, maratonul! Dar surpriză! Crampele musculare și-au făcut treaba!Am luat repede un magneziu praf pe care nici nu-l puteam înghiți, aveam gura uscată ! Încet mi-am intrat în ritm, totul începea să prindă contur, am început să realizez că pot termina acest triathlon monstru ! Lumea și câțiva jandarmi de pe margine mă încurajăm, strigau HAI TULCEA, BRAVO JANDARMULE! Pe ultimii 20 km de maraton , o ploaie torențială ne-a răcorit bine de tot! Ultima tură prin centrul orașului Oradea am făcut-o cu steagul ROMANIEI deasupra capului! Aveam emoții și lacrimi de fericire! Terminasem cel mai greu concurs de pe planetă, mândru că sunt din TULCEA, mândru că sunt român și primul jandarm din România care reușește așa ceva ! Totul după o luptă de 14 ore și 48 min !“, a mărturisit Andrici Sorin.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*