FOTO Incendiu urmat de explozie la Măcin. O butelie a sărit în aer după ce pompierii au început intervenția

O butelie a explodat la Măcin. FOTO ISU Delta
Buteliile au fost scoase din casă. FOTO Arhivă / ISU Delta

O tragedie a fost evitată de pompierii tulceni. Un incendiu izbucnit în orașul Măcin putea să aibă efecte mult mai mari, dacă salvatorii nu reușeau să scoată din flăcări două butelii GPL.

Incendiul a fost anunțat la 112 în jurul orei 13.00. Salvatorii Secției de Pompieri Măcin s-au deplasat imediat spre locul indicat și au găsit două anexe gospodărești cuprinse de flăcări. A fost nevoie de intervenția a trei autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Pompierii spun că incendiul a fost provocat cel mai probabil de o improvizație electrică. La fața locului s-au deplasat de urgență 2 ofițeri (Comandantul Secției de pompieri Măcin și locțiitorul acestuia), 1 Maistru Militar și 9 subofițeri.

Echipele de intervenție au reușit să scoată din casa incendiată două butelii GPL. Al treilea recipient a explodat dar, din fericire, nu au fost victime.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*