FOTO Incendiu puternic la o casă în municipiu Tulcea. O persoană a primit îngrijiri medicale

Pompierii au intervenit pentru a stinge incendiul izbucnit la o casă. FOTO ISU Delta Tulcea

Un bărbat a primit îngrijiri medicale după ce casa în care locuia a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii au intervenit cu două autospeciale și în scurt timp au reușit să localizeze incendiul.

În jurul orei 19:40, pompierii Detașamentului Oraș a ISU Delta Tulcea a fost solicitat să intervină la un incendiu izbucnit la o casă în zona de est a orașului. La fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un SMURD, cu un ofițer și 10 subofițeri.

Până la sosirea echipajelor , o victimă, un bărbat în vârstă de 55 de ani, a fost scoasă de către vecini din casă și predată ambulanței SAJ, fiind vorba de o intoxicare cu fum.

UPDATE:

Salvatorul bărbatului din casa care a luat foc este Plt.maj. Teodorov Dorin din cadrul IJJ Tulcea, vecin cu victima. Jandarmul se afla în timpul liber, acasă, când a văzut fumul și flăcările și a intrat în casa vecinului și l-a scos afară, iar apoi a sunat la 112.

UPDATE:

Potrivit reprezentanților ISU Delta Tulcea, cel mai probabil incendiul a pornit de la un rest de țigară uitat nestins. Au ars patru camere, cu mobila și electrocasnicele din ele și elementele de tâmplărie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*