FOTO Incendiu puternic la groapa de gunoi din localitatea Cerna. Focul amenință să se extindă la casele din apropiere

Incendiul de la groapa de gunoi s-au extins cu repeziciune. FOTO ISU Delta Tulcea

Salvatorii Secției de pompieri Măcin au fost solicitați dumincă după amiază să intervină în localitatea Cerna pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la groapa de gunoi.

Pompierii tulceni ajunși la fața locului au stabilit că arde gunoi menajer pe o suprafață de aproximativ 1000 de mp, existând riscul ca incendiul să se extindă la locuințele din apropiere.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*