FOTO Incendiu puternic de vegetație uscată în zona Mila 23

Cinci hectare de vegetație uscată din zona Mila 23 au ars. FOTO ISU Delta Tulcea

În seara zilei de 14 septembrie, în jurul orei 19:50 pompierii tulceni au fost solicitați prin 112 să intervină în zona Mila 23, unde se vedea un incendiu puternic. Pichetul de Pompieri Nave Operative Crișan a ISU Delta a răspuns apelului cu 1 ambarcațiune tip IB5, 1 motopompă și 4 pompieri.

Pompierii au ajuns la fața locului și au constatat că arde o suprafață de câteva hectare de vegetație uscată, terenul în cauză fiind înconjurat de canale, astfel neexistând pericolul de propagare.

Intervenția pompierilor s-a încheiat în jurul orei 1.30 a dimineții de 15 septembrie, intervenția pompierilor fiind îngreunată din pricina nopții și a terenului mlăștinos. În total a ars o suprafață de aproximativ 5 hectare de vegetație uscată și stuf.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*