FOTO VIDEO Incendiu de amploare în zona Depozitelor din Tulcea. Pompierii militari au fost chemați de acasă pentru a stinge flăcările

Pompierii s-au luptat cu flăcările toată noaptea. FOTO ISU Delta Tulcea

UPDATE ora 8.20 Cauza probabilă producerii incendiului este scurtcircuit electric.

A ars depozitul în proporție de 90%(mase plastice, textile, electrice, agregate gospodărești, electronice, ceramică).

8.UPDA ora 5.00 Incendiul a fost lichidat. La locul intervenției rămân 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă. Două autospeciale au rămas la fața locului Pentru protecție, întrucât a existat o cantitate mare de materiale combustibile, și o suprafață în total de 1750 de mp

UPDATE ora 00.30 La fața locului se intervine acum cu 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul de pompieri Tulcea, 1 autospecială de la Stația de pompieri Babadag, 1 autospecială de stingere de la Secția de pompieri Măcin, 2 autospeciale de stingere de la ISU Constanța, 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă de la ISU BRĂILA, 2 autospeciale de stingere de la Serviciul privat pentru Situații de Urgență ALUM, 1 autospecială de descarcerare grea, 1 SMURD, 1 microbuz, 2 autospeciale de primă intervenție și comandă, 1 autospecială de intervenție la înălțimi, 65 de subofițeri și 6 ofițeri.

UPDATE 23.40 S-a primit în sprijin 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă de la ISU Constanța. La fața locului se intervine acum cu 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul de pompieri Tulcea, 1 autospecială de la Stația de pompieri Babadag, 1 autospecială de stingere de la Secția de pompieri Măcin, 2 autospeciale de stingere de la ISU Constanța, 3 autospeciale de stingere de la Serviciile private pentru Situații de Urgență ALUM și Șantierul Naval, 1 autospecială de descarcerare grea, 1 SMURD, 1 microbuz, 2 autospeciale de primă intervenție și comandă, 1 autospecială de intervenție la înălțimi, 57 de subofițeri și 6 ofițeri.

UPDATE ora 21.25: Forțele au fost suplimentate cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă de la Stația de pompieri Babadag. Pe drum este încă o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Secția de pompieri Măcin.

UPDATE Ora 19.30: Comanda intervenției a fost preluată de Adjunctul Inspectorului Șef al ISU Delta. Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 800 metri pătrați, pe 2 nivele.

Detașamentul de pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină în municipiul Tulcea pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă în zona depozitelor. Se intervine cu 4 autospeciale cu apă și spumă, o mașină SMURD, o autospecială de descarcerare grea, doi ofițeri și 38 subofițeri de la ISU Delta și 3 autospeciale de la Serviciul Privat pentru Situații de Urgență ALUM și de la Șantierul Naval Tulcea.

Intervenția forțelor de la ISU Dobrogea este una dificilă deoarece incendiul se manifestă cu degajare mare de fum. În plus, depozitul găzuiește foarte multe materiale combustibile.

Mai mulți pompieri militari au fost chemați de acasă pentru a ajuta la prevenirea extinderii incendiului.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*