FOTO După Tulcea, Unident Center se extinde cu o Clinică Dentară Premium la Galați

Unident Center oferă servicii și în Galați într-o locație deosebită. FOTO Unident

Unident Center inaugurează o nouă Clinică Dentară Premium în Galați. Aceasta este realizată după modelul primei clinici, deja de tradiție, deschisă în anul 2001 în Tulcea.

Printre diferențiatorii Unident Center Galați se numără expertiza de peste 20 de ani a doamnei Dr. Petronela Luca, oferirea unor servicii integrate de medicină dentară premium la un preț corect și prevenirea cancerului oral prin investigații gratuite cu dispozitivul inovator – Velscope Vx, în cadrul consultațiilor.

În cadrul clinicii dentare Unident Center Galați, se asigură servicii medicale premium în condiții de siguranță și confort. Acestea sunt realizabile prin stabilirea diagnosticului corect pe baza investigațiilor 3D și al planului de tratament  multidisciplinar, prin tehnologii avansate și echipe medicale dedicate compusă din General Manager Dr. Petronela Luca, Dr. Andreea Alexe, Dr. Adrian Tudor, Dr. Nicolae Cozmolici și Dr. Adrian Palade. Aceștia au preluat tradiția născută în clinica tulceană de a oferi pacienților maximum de confort și siguranță prin diagnosticul corect dat de investigațiile 3D, planul de tratament multidisciplinar și tehnologiile de ultimă generație.

Unident Center Galați se adresează pacienților cărora nu le plac compromisurile, mai ales cele legate de sănătatea lor, pacienților ce previn înainte de a trata.

Aceștia vor putea beneficia de:

  • prevenirea cancerului oral prin consultații gratuite cu ajutorul dispozitivului inovator pentru depistarea cancerului oral – Velscope Vx
  • tratamentul inovator de regenerare al țesuturilor ce tratează parodontoza (Electronic Stem Generator),
  • anestezia The Wand fără ac, ce nu oferă senzația de amorțeală,
  • cel mai performant scanner la nivel mondial (Digital Trios 3), ce realizează amprente digitale de mare precizie
  • Laserul Waterlase ce utilizează molecula de apă pentru realizarea tratamentelor avansate, fără anestezie, freză sau bisturiu, fără durere sau sângerare.

Digitalizarea fluxului de lucru din cadrul Clinicii Unident Galați reduce la maximum timpii de așteptare și crește calitatea tratamentelor.

Exigența acestei nișe de pacienți pentru confort, calitate și siguranță este satisfăcută de perfecțiunea dată de tehnologia robotică de amprentare digitală, proiectare 3D a coroanelor dentare, de ghidurile chirurgicale și softurile pentru design dentar.

„Ne-am gândit să venim în sprijinul gălățenilor oferindu-le confortul acestor tratamente dentare premium chiar la ei acasă! Ne adresăm pacienților care mergeau la București pentru a beneficia de tratamente performante. Acum acest lucru nu mai este necesar. Având în vedere că existăm deja pe piața medicală gălățeană de aproape doi ani cu un Centru de Radiologie Dentară Digitală 3D Unident și de aproximativ un an cu Laboratorul Dentar Digital – Unident CAD-CAM Laboratory ne-a fost ușor să creăm servicii medicale integrate, adaptate nevoilor pacienților gălățeni”, a declarat Dr. Petronela Luca, General Manager Unident Center.

Clinica este situată pe strada Brăilei numărul 171A și va fi deschisă de luni până vineri, de la orele 9:00 la 20:00. Locația are o abordare holistică, fiind proiectată în stil feng-shui de către Maestrul Internațional Cristina Groza.

Despre UNIDENT Center

Unident Center reprezintă un grup de firme în cadrul căruia funcționează două clinici dentare premium, două laboratoare dentare digitale, două centre de radiologie dentară 3D, un studio foto dentar – VIP Studio Smile și un centru de educație medicală continuă.

Programul de turism medical național și internațional a fost, de asemenea, integrat în procesul prin care promovăm medicina dentară avansată în zona Delta Dunării și reprezentăm România dincolo de granițe.

Mai multe detalii pe www.unident.ro sau pe pagina de Facebook a Clinicii Unident.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*