FOTO Doi deținători ilegali de arme de foc au fost depistați de polițiștii tulceni într-o fermă din zona Crișan

Cel mai probabil, arma artizanală era folosită la braconaj. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii au depistate ascunse într-o fermă o armă de vânătoare confecționată artizanal dar și un pistol de autoapărare, ambele cu muniția aferentă.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase ai IPJ Tulcea, sprijiniți de polițiștii Serviciului Acțiuni Speciale și polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Tulcea au acționat în zona deltaică, în vederea prevenirii și combaterii braconajului cinegetic și respectării regimului armelor și muniților.

În urma controalelor efectuate într-o fermă din zona comunei Crișan, polițiștii au depistat mai multe cartușe, o armă letală confecționată artizanal și un pistol de autoapărare.

Armele identificate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor iar în urma verificărilor s-a stabilit că arma artizanală aparține unui bărbat de 33 ani, din orașul Sulina, iar pistolul deținut în mod ilegal aparține unui bărbat de 22 ani, din comuna Murighiol.

Pe numele celor doi au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*