FOTO Doi cai lăsați liberi au provocat un grav accident rutier în apropiere de cariera de piatră Zebil, județul Tulcea, pe DN 22

La locul accidentului au fost trimise mai multe ambulanțe ale SAJ Tulcea. FOTO SAJ Tulcea

Un grav accident rutier s-a produs marți seară în jurul orei 20.45 pe DN 22, în apropiere de cariera de piatră Zebil. Un autoturism Opel a intrat în plin în doi cai lăsați liberi și care au intrat pe șosea.

Mașina în acre se aflau patru persoane, un un Opel cu numărul de înmatriculare TL 17 MAG, circula dinspre Babadag spre Tulcea, iar în apropiere de cariera de piatră de la Zebil a lovit în plin animalele, unul dintre ele decedând pe loc. Inițial, la 112 au fost anunțate patru victime, la fața locului fiind trimise echipaje ale SAJ Tulcea.

„Două victime au fost preluate și transportate la Spitalul Județean Tulcea, conștiente, stabile. Șoferul care a suferit un traumatism cranian este un pic confuz“ a declarat dr. Dumitru Vâlcu, directorul SAJ Tulcea, care a intervenit la accident.

 

La fața locului au ajuns și echipaje ale Serviciului Rutier care efectuează cercetări, încercându-se a se identifica și stăpânii animalelor și tragerea lor la răspundere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*