FOTO CJ Tulcea a fost prezent la evenimentul „Proud of my region and its culture“ la Bruxelles

CJ Tulcea a prezentat la Bruxelles frumusețe Deltei Dunării. FOTO CJ Tulcea

La Bruxelles, pe 5 mai a avut loc evenimentul porților deschise pentru public „Proud of my region and its culture“, pentru a celebra Europe Day. Consiliul Județean Tulcea a fost prezent cu un stand, pentru a promova Delta Dunării și județul Tulcea.

Ziua Porților Deschis este o oportunitate unică pentru toată lumea să descopere cum funcționează instituțiile europene. Pot lua parte la dezbaterile publice, pot să viziteze clădirile instituțiilor și să afle cum funcționează acestea, care sunt prioritățile și cum afectează viața europenilor.

De asemenea, a avut loc o expoziție, un târg, la care fiecare țară, regiune, județ din UE a putut să își prezinte ce au mai frumos. Consiliul Județean Tulcea a avut un mic stand, cu broșuri și pliante despre județul Tulcea și implicit Delta Dunării.

„Am oferit încă o posibilitate reprezentanților statelor membre, implicit cetățenilor UE de a înțelege că Raiul pe Pământ se află în România ( deci implicit în UE ) : Delta Dunării! Militez pentru valorificarea potențialului imens oferit de biodiversitatea din Delta Dunării, respectând principiile dezvoltării durabile!” a declarat Cosmin Târnăcop, inspector în cadrul CJ Tulcea

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*