FOTO CJ Tulcea a fost prezent la evenimentul „Proud of my region and its culture“ la Bruxelles

CJ Tulcea a prezentat la Bruxelles frumusețe Deltei Dunării. FOTO CJ Tulcea

La Bruxelles, pe 5 mai a avut loc evenimentul porților deschise pentru public „Proud of my region and its culture“, pentru a celebra Europe Day. Consiliul Județean Tulcea a fost prezent cu un stand, pentru a promova Delta Dunării și județul Tulcea.

Ziua Porților Deschis este o oportunitate unică pentru toată lumea să descopere cum funcționează instituțiile europene. Pot lua parte la dezbaterile publice, pot să viziteze clădirile instituțiilor și să afle cum funcționează acestea, care sunt prioritățile și cum afectează viața europenilor.

De asemenea, a avut loc o expoziție, un târg, la care fiecare țară, regiune, județ din UE a putut să își prezinte ce au mai frumos. Consiliul Județean Tulcea a avut un mic stand, cu broșuri și pliante despre județul Tulcea și implicit Delta Dunării.

„Am oferit încă o posibilitate reprezentanților statelor membre, implicit cetățenilor UE de a înțelege că Raiul pe Pământ se află în România ( deci implicit în UE ) : Delta Dunării! Militez pentru valorificarea potențialului imens oferit de biodiversitatea din Delta Dunării, respectând principiile dezvoltării durabile!” a declarat Cosmin Târnăcop, inspector în cadrul CJ Tulcea

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*