FOTO Anexa unei gospodării din Măcin a luat foc din cauza instalației electrice suprasolicitate

Echipajele de pompieri au reușit să stingă incendiul. FOTO ISU Ialomița

Din cauza suprasolicitării instalației electrice care a dus la încingerea unui cablu, într-o anexă gospodărească din localitatea Măcin a izbucnit un incendiu. Pompierii au intervenit mai bine de o oră pentru a stinge incendiul și a limita pagubele.

Salvatorii Secției de pompieri Măcin a ISU Delta au fost solicitați să intervină în jurul orei 12.15 pentru limitarea efectelor unui incendiu care a cuprins o anexă gospodărească din localitatea Măcin. La locul solicitării au intervenit 12 pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Incendiul a cuprins o suprafață de aproximativ 70 de metri pătrați din clădire, existând pericol de propagare la alte obiective din imediata apropiere.
Pompierii au reușit să limiteze propagarea la un garaj care era corp comun cu magazia de unde a pornit incendiul și să încheie intervenția după aproximativ o oră din momentul solicitării.

Pompierii au stabilit ca și cauză probabilă producerii incendiului este efectul termic al curentului electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*