FOTO AMDTDD: „Delta Dunării, pregătită să-și întâmpine oaspeții de Sărbătorile Pascale”

Delta Dunării, pregătită să-și întâmpine oaspeții de Sărbătorile Pascale. FOTO AMDTDD

Destinația turistică Delta Dunării este și anul acesta în topul preferințelor, atrăgând mii de turiști care aleg să petreacă vacanțele în mijlocul naturii, în una dintre cele mai frumoase Rezervații a Biosferei.

Se apropie minivacanța de Paște și Delta vă așteaptă cu oferte variate de la case tradiționale, pensiuni și până la hoteluri de 3, 4 și 5 stele, gradul de ocupare, la ora actuală, fiind de aproape 60 la sută în majoritatea unităților de cazare. Administratorii de pensiuni și hoteluri au pregătit pe lângă mese festive cu produse tradiționale și activități pentru întreaga familie: plimbări cu barca, cu caiacul, canoea, biciclete, concursuri de tras cu arcul, căutatul ouălor de către copii. La toate astea se adaugă muzica și dansurile tradiționale ale ansamblurilor comunităților din Deltă.

Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării (AMDTDD) aduce în atenția dumneavoastră câteva oferte pentru minivacanța de Paște, atât din zona continentală, cat și din inima Deltei. Pachetele turistice pentru minivacanța de Paște pornesc de la 1.350 de lei pentru două persoane și ajung până la 700 de euro. Serviciile pot fi achitate și cu ajutorul voucherelor de vacanță.

Pensiunea Perla Sulina vă așteaptă cu o ofertă de trei nopți cu servicii de demipensiune cu masa festivă inclusă și două excursii de aproximativ trei ore în Delta Dunării. Restaurantul pensiunii promovează bucătăria de tip „Slow Food”, având la bază alimente tradiționale și rețete culinare locale. Tarifele pornesc de la 850 de lei/ persoană.

Raiul pescarilor, Holbina Trei Bibani de la Dunavățu de Jos, v-a pregătit mese festive cu produse tradiționale, plimbări pe canale cu bărci cu motoare ecologice, canoe, excursii la Plaja sălbatică Perișor, programe personalizate de pescuit în incinta privată.

Casa Pescarilor din satul Lunca vine cu o ofertă de Paște de patru nopți de cazare pentru două persoane, la 2.500 de lei. Toate mesele sunt incluse, iar platourile cu produse tradiționale vor fi raiul iubitorilor de pește. Oaspeții au acces la bărci cu vâsle, caiace, canoe și biciclete.

Pentru cei care doriți să evadați în inima Deltei, la Crișan, pe insula Lebada Luxury Resort & SPA, sunteți așteptați la transfer cu ambarcațiuni moderne, din localitatea Murighiol. Odată ajunși la destinație, vă veți întâlni cu luxul din Delta Dunării, beneficiind de cazare și meniu de cinci stele și de multe surprize. Resortul oferă acces la SPA și la piscinele interioare încălzite.

Hotel Egreta Hidroturism așezată într-o zonă superbă, în Uzlina, vă oferă trei nopți cazare în regim de demipensiune, transfer cu barca la Murighiol pentru slujba de Înviere, plimbare pe canalele Delte, pentru 1100 lei/persoană.

Hotelul Mon Jardin din Mahmudia își așteaptă oaspeții cu slujba de Înviere la biserica din localitate, mese festive cu produse tradiționale și cu o minunată plimbare de patru ore în Delta Dunării cu cea mai nouă și spectaculoasă navă din Deltă. Tarifele pornesc de la 1.439 de lei

La Pensiunea Sharaiman din Dunavățu de Jos, timp de patru zile, aveți posibilitatea de a explora atât zona rurală, cât și sălbăticia Deltei în excursii cu barca pe canalele și lacurile biosferei până la plaja sălbatică Perișor, cu deschidere la Marea Neagră. Oferta include cazare, mic dejun și plimbare cu barca. Prețul este de 1.395 lei pentru două persoane.

La Hotel Wels din Băltenii de Sus, Beștepe, asigură o vacanță de patru stele cu o ofertă care cuprinde cină festivă cu mâncăruri tradiționale de Paște, concurs de tir cu arcul cu premii surpriză, ședință de masaj cu role din pietre de jad iar copiii vor căuta ouă și surprize ascunse de iepuraș. Prețurile pornesc de la 1.435 de lei.

La Pensiunea Cuplu Calator din Jurilovca turiștii sunt așteptați cu mese copioase de Paște cu mâncare tradițională și multe surprize, inclusiv pentru prietenii patrupezi. Oferta include și o excursie ghidată la Cetatea Argamum și la Cetatea Enisala, plimbare cu biciclete, caiace, acces la saună, seară cu muzică lipovenească cu Ansamblul lipovenesc din Jurilovca. Costul pentru întreaga ofertă este de 2.250 de lei pentru două persoane.

Orice locație ați alege din Delta Dunării veți avea împlinit cel mai frumos vis de vacanță, în cea mai spectaculoasă, locuită, Rezervație a Biosferei din Europa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*