FOTO Accident naval la Sulina soldat cu decesul unei persoane

Pompierii tulceni au intervenit la accidentul naval. FOTO ISU Delta Tulcea

O persoană și-a pierdut viața în seara de 30 octombrie în urma unui accident naval între o barjă și o barcă, în apropiere de Sulina. 

Coliziunea a avut loc în jurul orei 21.15 când a avut loc și apelul către 112, apelantul solicitând ajutor pentru căutarea unei persoane dispărute în urma impactului dintre o barjă și barcă în zona milei 18 a brațului Sulina. La fața locului au intervenit echipaje ale ISU Delta Tulcea, Poliția Transporturi, Poliţia de Frontieră, Căpitănia și Serviciul de Ambulanță Județean.

La ajungerea echipajelor de salvare la fața locului, una dintre persoanele aflate pe barcă era salvată, pe barjă, cea de-a doua fiind dată dispărută. Barca lovită era legată de barjă, parțial în imersie. Bărbatul dispărut a fost găsit în jurul orei 23.00, în cabina bărcii, decedat.

A fost scoasă de către echipajul de pompieri de pe nava SAR împreună cu echipajul de Poliţie Transporturi, care au deschis un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*