FOTO Accident grav în apropiere de Isaccea

Neatenția unui șofer a provocat un accident rutier. FOTO IPJ Tulcea

Un grav accident rutier, soldat cu două victime s-a înregistrat duminică după amiază în apropiere de Isaccea. Totul a pornit de la o manevră execută pe șosea de un șofer neatent. 

Anchetatorii au stabilit că un bărbat de 30 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 22 – E87, pe direcția Tulcea – Isaccea, a efectuat manevra de schimbare a benzii de circulație fără să se asigure corespunzător. Atunci a acroșat un autoturism condus regulamentar de o femeie de 39 ani. În urma accidentului rutier, mașina acroșată s-a rostogolit pe câmp și a rezultat rănirea conducătoarei auto și a unui pasager din aceiași mașină.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*