FOTO Accident cu trei victime la ieșire din localitatea Calfa

În urma accidentului au rezultat 3 victime. FOTO SAJ Tulcea

O clipă de neatenție a fost de ajuns pentru producerea unui grav accident rutier. Acesta s-a produs duminică după amiază în jurul orei 18.00, la intersecția DJ 222, drumul care vine dinspre localitatea Calfa cu DN 22A  – Topolog -Hârșova.

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, un conducător auto, în timp ce conducea un autovehicul în afara localității Topolog, pe fondul neatenției în conducere a părăsit sensul de mers și a lovit un autovehicul staționat. În urma impactului, un autoturism Dacia a fost proiectată câțiva metrii pe carosabil, iar cealaltă mașină s-a răsturnat. La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea, iar trei persoane care au suferit traume diverse, au fost preluate în stare stabilă și transportate la Spitalul din Tulcea.

În acest caz lucrătorii Serviciului Rutier au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare din culpă. Conducatorul auto detine permis de conducere si nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*