Festivalul Internațional de Film “ANONIMUL” începe astăzi la Sfântu Gheorghe. Programul complet al filmelor și concertelor

Afișului ediției din 2017 a Festivalului de Film "Anonimul"
Afișului ediției din 2017 a Festivalului de Film "Anonimul"

ANONIMUL 14 se desfasoara in perioada 7- 13 august la Sfantu Gheorghe, in Delta Dunarii.

Castigator al Premiului Juriului Un Certain Regard la Cannes 2017 pentru APRIL’S DAUGHTER si al Premiului pentru scenariu la Cannes 2015 pentru CHRONIC, regizorul mexican Michel Franco este invitatul special al editiei. Intreaga sa filmografie va fi prezentata publicului, iar filmele sale vor fi urmate de sesiuni de intrebari si raspunsuri.

Filmele din cadrul Competitiilor de lungmetraj si scurtmetraj vor fi prezentate alaturi de un amplu program de filme romanesti.

Momente muzicale: Aeon Blank, Cvartet Pontica, The Amsterdams si Gojira.

Proiectul cultural este co-finantat de Ministerul Culturii si Identitatii Nationale, Centrul National al Cinematografiei, Administratia Fondului Cultural National, Uniunea Cineastilor din Romania si Consiliul Judetean Tulcea.

Programul Festivalului

Evenimentul este împărțit între trei locații diferite. În fiecare dintre acestea vor fi proiectate mai multe pelicule, dar vor avea loc și momentele muzicale.

Iată programul din Campingul Green Dolphin, Sala 1 și Sala 2.

Între highlight-urile ANONIMUL 14, amintim următoarele:

SONG TO SONG, cel mai recent film semnat Terrence Malick, prezentat în proiecție unică în România, la ANONIMUL, vineri, 11 august. O poveste de dragoste modernă care se desfașoară pe scena muzicală din Austin, Texas, filmul urmărește poveștile întrepătrunse a două cupluri: compozitorul BV- Ryan Gosling și cântăreața aspirantă Faye- Rooney Mara, alături de mogulul Cook- Michael Fassbender și chelnerița Rhonda- Natalie Portman. Nume importante din lumea muzicii se alătură distribuției: Iggy Pop, Patti Smith, Anthony Kiedis- solistul trupei Red Hot Chili Peppers, Florence Welch- Florence and the Machine, John Lydon- The Sex Pistols.

GOOD TIME, regia Josh Safdie și Benny Safdie, prezentat în proiecție specială la ANONIMUL, joi, 10 august și respectiv sâmbătă, 12 august. Prezentat în premieră în cadrul Competiției Oficiale Cannes 2017, filmul îi are în rolurile principale pe actorul Robert Pattinson- cunoscut publicului din seria The Twilight Saga- și pe actrița Jennifer Jason Leigh- The Hateful Eight, regia Quentin Tarantino.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*