Festivalul-Concurs “Peștișorul de Aur” a ajuns la Ediția 26

Ceremonia de premiere de la "Peștișorul de aur". FOTO CJ Tulcea
Ceremonia de premiere de la "Peștișorul de aur" 2017. FOTO CJ Tulcea

Sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Județean Tulcea s-a dovedit neîncăpătoare în prezența micilor iubitori de folclor, membri ai Ansamblului Artistic „Dorulețul”, precum și a voluntarilor care vor însoți delegațiile străine la cea de-a XXVI-a ediție a Festivalului – Concurs pentru Copii și Tineret Peștișorul de Aur. Așa a debutat conferința de presă prilejuită de prezentarea narativă a ediției de anul acesta, ce se va desfășura între 8 și 12 august 2018.

Maestrul coregraf Ștefan Coman a evocat cele mai importante momente din lunga istorie a acestui festival, menționând că manifestarea cultural artistică a avut sprijinul financiar al Primăriei Tulcea, a Consiliului Județean Tulcea și a Inspectoratului Școlar Județean Tulcea, susținere fără de care nu ar fi putut să ajungă atât de sus.

„Anul trecut am marcat un sfert de secol de existență a acestui prestigios eveniment de talie internațională, un spectacol inedit, devenit, odată cu trecerea timpului, o marcă înregistrată a județului nostru. Iată-ne, în Anul Centenarului, la startul unei noi ediții de succes, cu invitați de peste hotare, care se află la Tulcea pentru prima dată. Pentru a organiza o astfel de manifestare de amploare, an de an este nevoie de un efort supraomenesc, de o echipă care să funcționeze ca o mașinărie ca totul să fie perfect și de aceea, țin să aplaudăm împreună echipa care realizează acest spectacol deosebit”, a spus în cadrul conferinței de presă vicepreședintele Dumitru Mergeani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*