Două persoane au fost rănite în urma unui accident înregistrat între Tulcea și Mihail Kogălniceanu

Două persoane au fost rănite în urma accidentului. FOTO IPJ Tulcea

Doi tineri au fost răniți și au necesitat îngrijiri medicale fiind transportați la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de o autoutilitară și aruncată în afara drumului. Accidentul s-a produs între Tulcea și Mihail Kogălniceanu.

Accidentul s-a produs în jurul orei 10.30, pe DN22 – E87, Mihail Kogălniceanu – Tulcea, când, potrivit polițiștilor, un bărbat în vârstă de 53 de ani din localitatea Camena, județul Tulcea conducea o autoutilitara. Acesta nu a păstrat distanța față de un autoturism care circula în fața sa, condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Tulcea, cu care a intrat în coliziune.

În urma accidentului a rezultat rănirea celor doi ocupanți ai autoturismului, conducătorul auto și pasagera în vârstă de 25 de ani din Tulcea.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

UPDATE:

Alte două evenimente rutiere s-au produs în aceleași condiții și în același loc după ce participanții la trafic erau atenți la mașinile accidentate și nu la traficul rutier. Primul s-a soldat doar cu pagube materiale, dar la cel de-al doilea au fost și victime.

Un bărbat în vârstă de 64 de ani din județul Tulcea, conducea un autoturism și nu a păstrat distanța corespunzătoare față de auto care circula în fata sa, condus de un tânăr în vârstă de 25 de ani din județul Tulcea, cu care a intrat în coliziune.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto de 64 de ani și 2 pasageri din același auto.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*