Dosare penale pentru doi șoferi care au încălcat legea, unul fiind o tânără de 19 ani

Polițiștii tulceni în acțiune. FOTO Cătălin Schipor
Polițiștii tulceni în acțiune. FOTO Cătălin Schipor

Polițiștii tulceni au întocmit două dosare penale unor șoferi care au fost prinși încălcând legea în mod flagrant. Unul era beat, iar celălalt nu deținea permis de conducere. Pe lângă aceștia, o a treia persoană a fost trasă la răspundere.

În cursul zilei de 29 ianuarie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat de 43 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Isaccei, din municipiul Tulcea, având o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Câteva ore mai târziu, polițiștii din cadrul aceleiași structuri au depistat o tânără de 19 ani, din Tulcea, care conducea un autoturism  în afara municipiului Tulcea, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Polițiștii au constatat că autoturismul i-a fost încredințat de proprietar, un tânăr de 22 de ani, din Tulcea. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și pentru încredințarea unui autovehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care cunoaște că nu posedă permis de conducere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*