Dosare penale de sezon – peste 14.000 de articole pirotehnice au fost confiscate de către polițiști tulceni

Polițiștii au confiscat o cantitate mare de produse pirotehnice. FOTO IPJ Tulcea

Comerțul cu produse pirotehnice fără autorizație continuă să fie practicat de către tulceni, profitul scos de pe urma acestei afaceri fiind mai tentant decât teama de poliție și sancțiunile legii.

În cursul zilei de 20 decembrie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase, împreună cu cei ai Poliției Municipiului Tulcea și ai Postului de Poliție Mihai Bravu au depistat un tânăr de 19 ani, din comuna Mihai Bravu, județul Tulcea, care deținea în scop de comercializare 14.090 articole pirotehnice interzise.

A fost întocmit dosar penal conform art. 37 lit. a) din Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive, iar materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*