Dosar penal pentru profanare de morminte după ce mai multe cavouri din municipiul Tulcea au fost vandalizate

Mormânt profanat în municipiul Tulcea
Mormânt profanat în municipiul Tulcea

Din motive necunoscute, persoane rămase momentan neidentificate au distrus crucile de la mai multe morminte din municipiu.

Fapta a fost descoperită în dimineața zilei de 21 octombrie, fiind alertată și poliția.

“Am fost sesizați de către cei de la Administrația Cimitirelor despre faptul că în noaptea de 20 spre 21 octombrie, persoane necunoscute au devastat mai multe morminte”, au declarat reprezentanții IPJ Tulcea.

Potrivit acestora, s-a deschis un dosar de cercetare penală, existând și un cerc de suspecti.

Situația este cunoscută și la nivelul municipalității.

“Condamn vehement gestul acelora care au vandalizat morminte în cimitirul din municipiu! Este un gest ce arată că lipsa de bun simț și lipsa de cultură sunt foarte răspândite în rândul unor concitadini de-ai noștri. Sper să fie prinși și pedepsiți! Nu putem tolera o astfel de faptă: să distrugi un simbol al creștinilor, crucea!”, a comentat viceprimarul Andaluzia Luca.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*