Donație de 8.500 de euro pentru Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Tulcea

Donație de 8.500 de euro pentru Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Tulcea. FOTO CJ Tulcea

Managerul Spitalului Județean de Urgență Tulcea, Tudor Năstăsescu a primit marți, 23 noiembrie, vizita lui Antonius Krömer, cetățean german, reprezentant al grupului de firme Delta Organic Crops, un nume cunoscut în agricultura ecologică din județul Tulcea, care a făcut o donație de 8.500 de euro pentru Secția de Pediatrie.

„Povestea acestui frumos gest pornește în urmă cu un an, când, la împlinirea vârstei de 60 de ani, Antonius Krömer a organizat o petrecere în Cloppenburg, orașul său de reședință. În invitația trimisă oaspeților, domnia sa a precizat că preferă să nu primească vreun cadou, dar, în schimb, că s-ar bucura dacă musafirii săi ar face o donație pentru secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Tulcea. Suma astfel strânsă se ridică la 8.500 de euro”, se precizează într-un comunicat de presă al Consiliului Județean Tulcea.

În acest sens, trebuie menționat că grupul amintit nu este la prima sponsorizare către entități publice sau private din Tulcea, astfel de acțiuni (în nume personal sau al societății) devenind o obișnuință, respectiv sprijinirea unor activități sportive și culturale ori contribuții în scop umanitar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*