Doi traficanți de droguri au fost prinși de polițiștii tulceni

Trafican'i de droguri, prinși de polițiștii tulceni

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Tulcea, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au documentat activitatea a doi bărbați bănuiți de trafic de droguri de risc. În urma unei percheziții, au fost ridicate 500 de grame de cannabis.

La data de 3 martie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea, au documentat activitatea infracțională a doi bărbați, de 32 și 33 de ani, bănuiți de trafic de droguri de risc.

Astfel, bărbatul de 32 de ani a fost depistat în trafic, în județul Tulcea, în timp ce ar fi condus sub influența substanțelor interzise. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au descoperit în autoturism peste 20 de semințe de cannabis, un fragment vegetal de cannabis și un plic conținând substanță sub formă de pulbere albă.

Ulterior, în urma unei percheziții domiciliare efectuate în județul Dâmbovița, de la domiciliul bărbatului de 33 de ani, polițiștii au ridicat peste 500 de grame de cannabis. Din cercetări a rezultat faptul că persoanele în cauză ar fi colaborat și ar fi alimentat piața drogurilor din municipiul Tulcea cu droguri de risc.

Față de cei doi bărbați, a fost dispusă măsura reținerii, iar ieri, 4 martie, au fost prezentați Tribunalului Tulcea, fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*