Doi tineri, răniți într-un accident rutier petrecut în orașul Măcin

Tineri răniți într-un accident rutier petrecut în orașul Măcin. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii tulceni au fost solicitați să intervină în cursul nopții de duminică, spre luni, în jurul orei 00.10, pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe DN 22, în orașul Măcin, în care a fost implicat un autoturism.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat 14 subofițeri cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Secției de Pompieri Măcin, precum și două echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea, care au constatat că în urma evenimentului au rezultat două victime.

„Până la sosirea forțelor de intervenție, conducătorul auto, în vârstă de 19 ani și pasagerul din autoturism, în vârstă de 18 ani, s-au autoevacuat. Cei doi tineri, conștienți și cooperanți, au primit primul ajutor calificat la fața locului, ulterior doar pasagerul autoturismului au fost transportat la spital de către ambulanța SAJ”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, fiind deconectate bornele bateriei de la autoturism.

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*