Doi minori, autorii a 15 spargeri de autoturisme, au fost prinși de jandarmii tulceni

Jandarmii din cadrul IJJ Tulcea. FOTO Cătălin SCHIPOR

Jandarmii din cadrul IJJ Tulcea i-au prins pe autorii mai multor spargeri și furturi din autoturisme. Este vorba de doi minori care, într-un timp scurt, au spart 15 mașini, toate marca Dacia Logan.

În noaptea de 12 ianuarie, în jurul orei 23.30 echipa de intervenție a IJJ Tulcea, aflată în misiune de menținere a ordinii publice în municipiul Tulcea, a interceptat doi minori, pe strada Isaccei în zona Piața Veche din municipiu.

În urma verificărilor s-a stabilit că sunt autorii spargerii a 15 autoturisme marca Logan, fapte comise în noaptea de 11 spre 12 ianuarie.

În urma percheziției corporale, asupra acestora au fost găsite, o foarfecă cu care forțau ușile autoturismelor, un telefon mobil Samsung J5 care nu le aparținea, o cheie de Logan și bani, aproximativ 100 lei.

Persoanele minore în vârstă de 14 și respectiv 15 ani au fost predate la I.P.J. Tulcea pentru continuarea cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*