Doi adolescenți din Tulcea au fost injunghiați pe strada Păcii. Autorii, tot minori, sunt căutați acum de Poliție

Ambulanță în Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Doi minori au fost înjunghiați în după amiaza zilei de 17 ianuarie, în urma unui conflict spontan izbucnit pe strada Păcii din municipiul Tulcea. Suspecții au fost identificați, iar polițiștii îi caută pentru a fi audiați. 

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că, in urma unui conflict spontan, 2 minori, ambii în vârstă de 15 ani , din Tulcea ar fi fost agresați fizic și verbal de către alți doi minori, care ar fi părăsit locul incidentului. În urma agresiunii, minorii de 15 ani au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Tulcea, unde au primit îngrijiri medicale, rămânând internați.

În prezent se efectuează cercetări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate si stabilirea situației de fapt, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*