De ziua copiilor, 1 iunie, în Piața Civică din Tulcea s-a ținut Carnavalul Copiilor „Uniți pentru Copilărie“

Carnavalul Copiilor „Uniți pentru Copilărie“. FOTO CJ Tulcea

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean Tulcea în parteneriat cu Centrul Cultural „Jean Bart“, Institutul de Cercetări Eco Muzeale „Gavrilă Simion“, Palatul Copiilor, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Delta“ Tulcea și Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea.

Programul evenimentului a cuprins momente artistice susținute de trupe de dans din cadrul Palatului Copiilor Tulcea, demonstrație de dresaj canin, paradă a costumelor, numeroase ateliere, precum și un exercițiu demonstrativ al Inspectoratului pentru Situații de Urgență. La manifestări au participat și președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu și vicepreședintele Dumitru Mergeani.

„Mă bucur să fiu din nou alături de voi, în această frumoasă zi de 1 Iunie. A devenit deja o tradiție ca noi, cei din Consiliul Județean, să organizăm un frumos spectacol dedicat celor mici și, de ce nu, și celor mari.
Voi, dragi copii, reprezentați viitorul nostru, al tuturor. Peste 20 de ani, micuții care astăzi râd în soare și se bucură în piața centrală a municipiului, alături de noi, vor fi profesori, vor fi medici, vor fi ingineri sau poate mari artiști.
Noi, adulții de astăzi, trebuie să fim permanent preocupați de generațiile care vin din urmă, de cei care reprezintă România viitoare.
De aceea, dar și din dragoste pentru cei mici, vrem și, mai mult decât atât, avem datoria să facem tot ceea ce ne stă în putere pentru a le face toate zilele cât mai frumoase. Să începem, deci, cu 1 iunie! La mulți ani viitorului nostru!“, a declarat cu acest prilej președintele Horia Teodorescu.
„Ca în fiecare an, micuții tulceni sunt vedetele zilei, iar toate activitățile organizate astăzi vor fi dedicate lor.
Vă invităm, așadar, să stați alături de noi până după-amiază, pentru a vă putea bucura de toate surprizele pe care le-am pregătit pentru această frumoasă zi de început de vară. Sper să vă fie pe plac programul nostru de azi, iar copiii să se bucure din plin de ziua dedicată lor. La mulți ani, dragi copii!“, a declarat vicepreședintele Dumitru Mergeani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*