De pe 15 mai tulcenii rămân doar cu plimbarea. Instituțiile muzeale nu se deschid

Muzeul de Artă Tulcea. FOTO ICEM Tulcea

Autoritățile centrale au anunțat că după 15 mai, românii vor putea ieși din casă fără a avea nevoie de declarație, iar printre puținele locuri deschise numărându-se muzeele. Cu toate acestea, la nivelul județului Tulcea, acestea rămân închise. 

Conducerea Institutului de Cercetări Eco-Muzeale ”Gavrilă Simion” din Tulcea a anunțat că amână deschiderea obiectivelor muzeale din subordine.

„Având în vedere că până în prezent nu au fost publicate măsurile de protecție sanitară și condițiile de desfășurare a activității instituțiilor muzeale, în acord cu legislația în vigoare“, au transmis reprezentanții ICEM Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*