„De Dragobete sărbătorește românește!”, spectacol al Ansamblului „Baladele Deltei”

„De Dragobete sărbătorește românește!”, spectacol al Ansamblului „Baladele Deltei”

Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei” al Primăriei Municipiului Tulcea organizează miercuri, 24 februarie, la Teatrul „Jean Bart”, începând cu ora 18.00, spectacolul „De Dragobete sărbătorește românește!”.

Programul muzical-coregrafic a fost alcătuit special pentru această sărbătoare populară, iar în cadrul spectacolului va avea loc și îndătinatul concurs „Cine știe, câștigă!”, organizat încă din 2004 la Casa de Cultură a Sindicatelor de Ansamblul „Baladele Deltei”, unde concurenți înscriși în prealabil vor fi chemați să răspundă întrebărilor despre sărbătoarea Dragobetelui. Dansatorii vor încânta cu Călușul Dobrogean, suite de jocuri populare dobrogene și din Mărginimea Sibiului, iar soliștii vocali Georgeta Nichifor, Costel Atanasof, Laura Feraru și Laura Mocăniță vor interpreta cântece de dragoste.

Biletele pentru spectacolul „De Dragobete sărbătorește românește!” s-au terminat în câteva zile, aceasta și pentru că numărul de locuri este limitat la 30 la sută din capacitatea sălii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*