Cursurile se vor desfășura online până în data de 7 februarie

Peste 500 de elevi din Tulcea vor beneficia de o serie de sesiuni pentru recuperarea decalajelor de învățare

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de vineri, 8 ianuarie, Hotărârea numărul 2 din 2021, printre prevederile acesteia fiind și propunerea de prelungire a cursurilor școlare online până pe 7 februarie.

Astfel, având în vedere analiza situației epidemiologice la nivel național la data de 07 ianuarie realizată la nivelul Ministerului Sănătăți împreună cu Centrul Național de Coordonare și Conducere a Intervenției și propunerile Institutului Național de Sănătate Publică, CNSU a propus suspendarea activităților care impun prezența fizică a preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ și continuarea activităților didactice în sistem online, până la data de 7 februarie 2021.

Propunerea este necesară emiterii ordinului de către ministrul Educației, iar elevii ar urma să se întoarcă în bănci în data de 8 februarie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*