Cum gestionează Primăria Tulcea criza de coronavirus. Programul autobuzelor se schimbă pe perioada stării de urgență

Centrul municipiului Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Centrul municipiului Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Tulcea a luat o serie de măsuri în concordanță cu ordonanțele militare emise pentru perioada situației de urgență. Acestea vizează acțiuni care să împiedice pe cât posibil răspândirea coronavirusului COVID-19.

La nivelul municipiului, administrația publică locală a luat următoarele măsuri:

  • Dezinfecția scărilor de bloc din municipiu, cu o frecvență de două treceri pe lună;
  • Elaborarea și aprobarea Programului de transport cu autobuzele în municipiul Tulcea, în perioada stării de urgență;
  • Achiziționarea covorașelor dezinfectante și a pastilelor de cloramină pentru dezinfectarea intrărilor în scările de bloc de pe raza municipiului Tulcea;
  • Spălatului și dezinfectatul străzilor se va face o dată pe săptămână, cu substanțe specifice combaterii COVID-19, conform prevederilor Registrului Național de Biocide.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*