Copiii refugiați din Ucraina au sărbătorit 8 Martie la Biblioteca Județeană Tulcea

Copiii refugiați din Ucraina au sărbătorit 8 Martie la Biblioteca Județeană. FOTO CJ Tulcea

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat marți, 8 martie, la Biblioteca Județeană „Panait Cerna“, la manifestările organizate de această instituție și dedicate Zilei de 8 Martie, cu participarea copiilor refugiați din Ucraina.

„Recunosc că sunt profund emoționat. Astăzi este vorba despre fiecare mămică, despre fiecare copil, dar nu putem uita ce este în urmă, ce ați lăsat acasă. Cu toții vă împărtășim durerea, vă suntem alături și ne pare rău că ne vedem în astfel de condiții. Dar ceea ce vă promitem este că poporul român va fi întotdeauna alături de poporul ucrainean și astfel de momente, ca cel de astăzi, sperăm să aibă loc și în viitor, când va fi pace. Pentru că va fi pace, va fi bine, chiar dacă se spune că dacă vrei pace trebuie să te pregătești de război. Felicit poporul ucrainean pentru că a fost și este pregătit pentru așa ceva. Vreau să felicit organizatorii acestui eveniment, dar în special pe participanții la acest eveniment. Multă sănătate tuturor și pace!“, a declarat cu acest prilej vicepreședintele Mihai Huleni.

Acțiunea a avut în prim plan câteva zeci de copii refugiați din calea războiului din țara vecină, care au recitat poezii în limba ucraineană dedicate mamei, au cântat și au dansat într-un spectacol emoționant de Ziua Internațională a Femeii.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*