Tinerii cântăreți și dansatori din ansamblul tulcean „Dorulețul“ sunt invitați în Turcia de Ziua Copilului

Ansamblul tulcean de copii, „Doruleț“ a fost invitat în Turcia

În Turcia în data de 23 aprilie este Ziua Copilului, iar cu această ocazie, în perioada 18 – 25 aprilie,se va desfășura în localitatea Seferihisar din această țară „Festivalul Internațional de Folclor pentru copii din municipalitatea Seferihisar“.

Cu acest prilej, organizatorii acestui festival au invitat, sub semnătura primarului municipiului, domnul Tunc Soyer, să participe și Ansamblul Folcloric de Copii „Dorulețul” din Tulcea.

După primirea delegațiilor ce se va desfășurea miercuri, 18 aprilie, grupurile folclorice aparținând mai multor țări din întreaga lume, înveșmântate în costumele tradiționale, vor participa joi, 19 aprilie începând cu ora 19.30 la festivitatea de deschidere. Vineri, 20 aprilie, după parada costumelor ce se va desfășura începând cu ora 14.30, va începe seria de spectacole, excursii și primiri oficiale, până duminică, 22 aprilie, iar luni, 23 aprilie se va desfășura ceremonia oficială dedicată Zilei Copilului, urmată de parada costumelor și spectacolul de gală.

Ansamblul Folcloric de Copii „Dorulețul” va fi prezent cu un grup de 28 de dansatori și soliști vocali care vor reprezenta cu cinste, așa cum au făcut-o întotdeauna, indiferent de localitatea sau țara în care au evoluat, folclorul tradițional românesc și nord-dobrogean, precum și municipiul Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*