Consultații juridice gratuite pentru tulceni. Avocatul Poporului acordă audiențe la sediul Prefecturii Tulcea

Prefectura Tulcea. FOTO Google Maps
Prefectura Tulcea. FOTO Google Maps

Reprezentanţii Instituţiei Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Constanţa, vor acorda audienţe cetăţenilor judeţului Tulcea, luni, 18 septembrie 2017, începând cu ora 10.00, la sediul Prefecturii. Cetăţenii pot solicita sprijinul Avocatului Poporului în mod gratuit, fără perceperea de taxe. Pentru operativitate, persoanele interesate sunt rugate să se prezinte cu o petiţie din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă, precum şi documente justificative, în copie. Înscrierile se pot face la tel: 0241 550 544.

Precizăm că Instituţia Avocatul Poporului are drept scop apărarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor în raport cu autorităţile publice. Este important de reţinut faptul că legea dispune patru domenii de activitate, în care poate acţiona Avocatul Poporului.

Acestea sunt:
– drepturile omului, egalitatea de şanse între bărbaţi şi femei, culte religioase şi minorităţi naţionale;
– drepturile copilului, ale familiei, tinerilor, pensionarilor, persoanelor cu handicap;
– armată, justiţie, poliţie, penitenciare;
– proprietate, muncă, protecţie socială, taxe şi impozite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*