Consiliul Județean Tulcea, reprezentat la Adunarea Generală și Biroul Politic CRPM

Consiliul Județean Tulcea, reprezentat la Adunarea Generală și Biroul Politic CRPM. FOTO CJ Tulcea

Consilierul județean Valentin Moldoveanu a participat, pe data de 14 octombrie 2021, la Adunarea Generală a Conferinței Regiunilor Periferice Maritime ale Europei (CRPM), reprezentând, astfel, județul Tulcea și instituția Consiliului Județean la acest prestigios eveniment european anual.

Cu același prilej, și tot online, a avut loc și reuniunea Biroului Politic al CRPM, în cadrul căruia au fost discutate și supuse votului membrilor mai multe documente, între care amintim Raportul de activitate al CRPM pentru perioada 2020-2021, Declarația finală vizând direcțiile de urmat în perioada următoare, documentele financiare ale structurii, propunerea de declarare a biroului CRPM Barcelona ca sediu permanent în Spania. Nu în ultimul rând, a fost aprobată prin vot solicitarea regiunii Östergötland, Suedia, de a deveni membru al CRPM.

De menționat că, prin reprezentativitatea președintelui Consiliului Județean, Horia Teodorescu, județul Tulcea deține președinția Comisiei Balcanice și a Mării Negre a CRPM, având implicit asigurat și un loc în Biroul Politic al CRPM.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*