Consiliul Județean Tulcea împarte măști de protecție gratuite cetățenilor județului

Măști de protecție pentru populație. FOTO CJ Tulcea

Având în vedere necesitatea folosirii măștilor de protecție în contextul combaterii COVID-19 precum și numeroasele solicitări din partea tulcenilor, Consiliul Județean Tulcea a început distribuirea a peste 130.000 de măști destinate protejării populației din județ.

După cum a declarat președintele Horia Teodorescu, Consiliul Județean Tulcea, prin intermediul Societății Naționale de Crucea Roșie din România – Filiala Tulcea, a început distribuirea a 60.000 de măști pentru populația municipiului Tulcea, de la începutul acestei săptămâni.

Modul de distribuire în municipiu a fost gândit prin cele 151 de asociații de locatari, ținând cont de numărul de locuințe de la bloc precum și de numărul gospodăriilor individuale.

De asemenea, diferența va fi distribuită în județ, pe localități în funcție de numărul de locuitori, prin intermediul comitetului pentru situații de urgență de la nivelul fiecărei localități.

Încercam să venim în sprijinul tuturor având în vedere obligativitatea purtării măștii în spațiile publice închise începând cu 15 mai. În acest sens, urmează să procedăm la o nouă achiziție într-un termen destul de scurt, astfel încât să acoperim, atât cât putem, minima nevoie pe care populația județului nostru o va avea.
Sperăm că și alte entități ne vor urma exemplul pentru a putea proteja tulcenii. Ca de fiecare dată, suntem alături de cetățenii județului, deoarece sprijinindu-ne unii pe alții, vom trece mai ușor peste această perioadă dificilă, cu cât mai puțini oameni afectați.
Vă transmit tuturor sănătate și vă rog să aveți grijă de voi și de cei dragi“, a declarat președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*