Consiliul Județean Tulcea i-a premiat astăzi pe câștigătorii concursului „Hai, tulceni, la Hora Mare!“

Festivitate de premiere pentru câștigătorii concursului „Hai, tulceni, la Hora Mare!“. FOTO CJ Tulcea

Vineri, 22 ianuarie 2021, Lucian Simion, consilierul președintelui Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a premiat câștigătorii concursului „Hai, tulceni, la Hora Mare!“, organizat de această instituție.

Lucrările tulcenilor care au răspuns provocării lansate de Consiliul Județean au fost analizate de către o comisie de specialitate, care a acordat următoarele premii:

  • Marele Premiu – Matei Gheorghiu, 7 ani, Școala Gimnazială „Alexandru Ciucurencu“ Tulcea
  • Premiul I – Adriana Maria Feodot, 12 ani, Școala Gimnazială Jurilovca
  • Premiul II – Bianca Maria Popescu, 14 ani, Liceul Teoretic „Grigore Moisil“
  • Premiul III – Gabriela Damean, 21 ani, Centrul „Pelican“ Tulcea
  • Mențiune – Maria-Oxana Ștrail, 14 ani, Școala Gimnazială „Constantin Găvenea“ Tulcea
  • Mențiune – Ayanna Maria Purcăroiu, 10 ani, Liceul „Ion Creangă“ Tulcea
  • Premiu special – Andreea Cristina Popișteanu, 18 ani, Colegiul Dobrogean „Spiru Haret“ Tulcea
  • Premiu special – Alexandru Neacșu, 6 ani, Grădinița Telița
  • Premiu de originalitate – Vlad Nicolas Toma, 9 ani, Școala Gimnazială „Elena Doamna“ Tulcea.

„La nivelul județului Tulcea, Mica Unire a fost marcată în fiecare an, fiind organizate diferite manifestări culturale și artistice, care au avut loc pe raza municipiului Tulcea. În contextul actual, al dezvoltării comunicării din spațiul virtual, consider că este deosebit de util un astfel de demers online, practic o Horă a Unirii în gândurile noastre care să ne aducă mai aproape, mai uniți, pentru a putea depăși împreună momentele mai dificile prin care trecem de aproape un an. Consiliul Județean va continua organizarea unor astfel de manifestări culturale, cel de astăzi facând parte din seria evenimentelor de acest gen organizate anul trecut, cum ar fi cele dedicate Zilei Dobrogei, Zilei Naționale sau Sărbătorilor de iarnă. Permiteți-mi să vă felicit pe toți pentru talentul dumneavoastră, pentru munca depusă în vedea realizării lucrărilor înscrise în acest concurs, pentru ingeniozitatea de care ați dat dovadă“, a declarat consilierul Lucian Simon.

Pentru a marca 162  ani de la Mica Unire, pe lângă premiile amintite, mai sunt acordate 162 de premii de creativitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*