Consiliul Județean Tulcea a organizat festivitatea de premiere a câștigătorilor concursului „Hai, tulceni, la Hora Mare!“

Ei sunt câștigătorii concursului „Hai, tulceni, la Hora Mare!“. FOTO CJ Tulcea

Sala „Mihail Kogălniceanu” din municipiul Tulcea a găzduit vineri, 21 ianuarie, începând cu ora 12.00, festivitatea de premiere a celor mai talentați tineri care s-au înscris în concursul lansat de Consiliul Județean Tulcea pentru a marca împlinirea a 163 de ani de la Mica Unire.

Evenimentul, transmis live pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Tulcea, a fost deschis de vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, care le-a vorbit tinerilor despre importanța zilei de 24 Ianuarie și i-a felicitat pentru talentul și munca depusă în vederea realizării celor mai frumoase machete care să reprezinte evenimentul istoric de la 1859.

„Noi, cei din administrația publică a județului, suntem de părere că această competiție nu este numai o oportunitate de a marca împlinirea a 163 de ani de la Unirea Principatelor Române, o soluție de a ne întoarce atenția către reperele istorice ale neamului românesc, ci este și un mod prin care stimulăm creativitatea concurenților, aducând în prim plan valori ale diferitelor generații“, a transmis Mihai Huleni, vicepreședinte al Consiliului Județean Tulcea.

Ei sunt câștigătorii celei de-a doua ediții a concursului „Hai, tulceni, la Hora Mare!“

  • Marele premiu – Rareș Ștefan Anton, în vârstă de 6 ani, de la Școala „Alexandru Ciucurencu“ Tulcea;
  • Premiul I – Anya Pahom Grigore, în vârstă de 6 ani, de la Liceul de Arte „George Georgescu“;
  • Premiul al II-lea – Mihai Lucian Viorică, în vârstă de 19 ani, de la Liceul „Constantin Brătescu“ Isaccea;
  • Premiul al III-lea – Nectaria Parascheva Ștefănescu, în vârstă de 7 ani, de la Școala Gimnazială nr. 12 Tulcea;
  • Mențiune – Andra Cernamoriț, în vârstă de 18 ani, de la Școala Gimnazială Jijila;
  • Mențiune – Amalia Enache, în vârstă de 8 ani, de la Școala Gimnazială Jijila;
  • Premiu special – Daniel Simionov – în vârstă de 22 ani, de la Centrul „Pelican“;
  • Premiu special – Alesia Georgiana Calaianu – în vârstă de 8 ani, de la Școala Gimnazială Hamcearca;
  • Premiu de originalitate – Gabriel Pînzaru, în vârstă de 19 ani, de la Centrul Pelican Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*