Consiliul Județean Tulcea a majorat suma necesară demarării proiectului de renovare a clădirii Spitalului de Boli Contagioase Tulcea

Cele două unități sanitare vor fi reabilitate termic. FOTO CJ Tulcea

Consilierii județeni au aprobat în ședința ordinară din această lună modificarea Hotărârii Consiliului Județean Tulcea nr. 10/2018 privind aprobarea proiectului, a cheltuielilor legate de proiect și a acordului de parteneriat pentru realizarea în comun a obiectivului „Eficientizarea energetică a clădirii Spital Boli Contagioase Tulcea”.

Modificările vizează majorarea cheltuielilor neeligibile ale proiectului cu suma de 229.908 lei (inclusiv TVA) la suma de 7.066.403,39 lei (inclusiv TVA). Necesitatea modificării este dată de încadrarea unor dotări aferente spălătoriei și oficii bucătărie în categoria cheltuielilor neeligibile, astfel încât să poată fi aprobată Cererea de finanțare depusă prin Programul Operațional Regional.

Prin hotărâre a fost aprobată contribuția proprie în proiect din bugetul Unității Administrativ-Teritoriale Județul Tulcea, în sumă de 7.279.753,39 lei (inclusiv TVA), reprezentând achitarea tuturor cheltuielilor neeligibile ale proiectului, cât și contribuția de 2% din valoarea eligibilă a proiectului, în cuantum de 213.350,00 lei (inclusiv TVA), reprezentând cofinanțarea proiectului „Eficientizarea energetică a clădirii – Spital Boli Contagioase Tulcea”.

De asemenea, a fost modificată și Hotărârea Consiliului Județean Tulcea nr. 11/2018 privind aprobarea proiectului, a cheltuielilor legate de proiect și a acordului de parteneriat pentru realizarea în comun a obiectivului „Eficientizarea energetică a clădirii – Spital TBC Tulcea”. Astfel, a fost aprobată contribuția proprie în proiect din bugetul Unității Administrativ-Teritoriale Județul Tulcea, în sumă de 9.649.801,77 lei (inclusiv TVA), reprezentând achitarea tuturor cheltuielilor neeligibile ale proiectului, cât și contribuția de 2% din valoarea eligibilă a proiectului, în c

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*