Consilierii județeni din Tulcea, reuniți în ședință extraordinară. Se discută modernizarea traseului Niculițel – Turda – Sarichioi

Consiliul Județean Tulcea. FOTO Google Maps
Consiliul Județean Tulcea. FOTO Google Maps

Consiliul Județean Tulcea a fost convocat pentru o ședință extraordinară pe 21 august. Aleșii au de discutat nota de fundamentare depusă de vicepreședintele George Luchici privind completarea unei hotărâri a Consiliului Județean în legătură cu Modernizarea infratsucturii de transport regional pe traseul Niculițel și Turda – Sarichioi.

Amendamentul depus de Luchici spune că “la momentul recepției lucrărilor implementate prin proiectul ,,Modernizare infrastructură de transport regional pe traseul Niculițel si Turda – Sarichioi” finanțat prin POR 2014-2020, apel dedicat zonei de Investiție Teritorială Integrată Delta Dunării, întregul traseu va fi funcțional, în stare bună, în integralitatea sa, inclusiv tronsonul de drum județean DJ 229, Valea Teilor – Nicolae Bălcescu, modernizat prin proiectul ,,Modernizare infrastructură de transport regional pe tronsonul Valea Teilor – Nicolae Bălcescu’’, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020”.

Această ședință a fost impusă de faptul că decizia inițială a consilierilor județeni a fost luată la o dată anterioară aprobării Ghidului de Finanțare.

Cu alte cuvinte, acum este nevoie de o nouă decizie luată în plen care să aprobe modificarea textului de Hotărâre.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*