Conflict între două vecine din Tulcea, aplanat numai de intervenția jandarmilor

Conflict între două vecine din Tulcea, aplanat numai de intervenția jandarmilor. FOTO IJJ Tulcea

Neînțelegerile dintre două femei din municipiul Tulcea, au declanșat un conflict, fiind nevoie de intervenția jandarmilor.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, luni, 22 februarie, în jurul orei 22.00, jandarmii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au fost sesizați de către o femeie, prin intermediul Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la un conflict între vecine.

Ajunși la adresa indicată, jandarmii au identificat o femeie, în vârstă de 76 de ani, care a cerut sprijinul forțelor de ordine, pe motiv că vecina sa, i-a distrus ușa de acces în locuință, folosind o vopsea de culoare albă, în urma conflictului declanșat între cele două femei.

„Femeia a declarat că vecina sa, care locuiește deasupra apartamentului său, își întinde frecvent articolele vestimentare la uscat, acestea ajungând în dreptul geamului său, creându-i neplăceri. Ea le-a spus jandarmilor că a tras de articolele vestimentare care îi ajungeau în dreptul geamului său, cu scopul de a le observa vecina sa și a lua măsurile necesare. Imediat după acțiunea sa, femeia a observat ușa de acces în locuință cu urme de vopsea de culoare albă, ea precizând că de vină ar fi chiar vecina sa”, au spus reprezentanții IJJ Tulcea.

Jandarmii au luat legătura și cu persoana reclamată, o femeie în vârstă de 40 de ani, care a declarat că în momentul în care a vrut să-și strângă articolele vestimentare aflate la uscat, a observat că acestea au urme de vopsea de culoare albă, precizând că vecina sa este cea care și-a vopsit propria ușă de acces în locuință și tot ea a vopsit și articolele vestimentare cu scopul de a o învinovăți, aceasta reproșându-i deseori diferite aspecte.

Jandarmii au întocmit pe numele femeii reclamate actele de sesizare a organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și de asemenea au adus la cunoștința persoanelor în cauză termenul de introducere a plângerii prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârșirea faptei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*