Concursul „Cea mai frumoasă scrisoare pentru mama“ organizat de CJ Tulcea, și-a desemnat câștigătorii

Câștigătorii concursului „Cea mai frumoasă scrisoare pentru mama“ de anul trecut. FOTO CJ Tulcea

Sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Județean Tulcea a găzduit vineri, 4 martie, festivitatea de premiere a câștigătorilor celei de-a doua ediții a concursului „Cea mai frumoasă scrisoare pentru mama“, organizat pentru a marca ziua de 8 Martie.

În deschiderea evenimentului, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a vorbit despre cea mai importantă valoare la care ne raportăm cu toții, familia, dar și despre impactul pe care fiecare mamă o are asupra copiilor săi.

„Este un moment la care mi-am dorit să particip pentru că este legat de ceea ce cu toții numim universul nostru personal, este vorba despre mama. Este vorba de principalul nostru element de referință, al fiecăruia dintre noi, al copilului din noi. Mama este cel mai frumos cuvânt, este cea care ne educă, cea care ne face să vibrăm, cea care ne iubește necondiționat. Suntem bucuroși că și în acest an au participat aproape 400 de copii la acest concurs. Suntem bucuroși, de asemenea, că avem participanți din tot județul. Departajarea a fost foarte dificil de făcut întrucât toate scrisorile au fost cu adevărat emoționante. Tinerii de astăzi, care au scris scrisori, sunt cei care la un moment dat vor lua decizii și către care ne vom îndrepta privirile cu speranță: ei sunt viitorul și speranța noastră, ei sunt tot ceea ce vrem să avem mai bun. Felicitări tuturor participanților și mult succes în continuare!“, a declarat Mihai Huleni, vicepreședinte al Consiliul Județean Tulcea.

Câștigătorii concursului

  • Marele Premiu: Oana Lazarencu (18 ani),  Liceul Teoretic „Ion Creangă“;
  • Locul I: Andra Cernamoriț (18 ani), din Jijila, elevă la Liceul „Emil Racoviță“ Galați;
  • Locul II: Ioana-Alexandra Ștrail (14 ani), Școala Gimnazială „Constantin Găvenea“;
  • Locul III: Maria Bianca Vladu (8 ani), Școala Gimnazială „Elena Doamna“
  • Mențiune: Denis Daniel Ene (13 ani), Școala Gimnazială nr. 12;
  • Mențiune: Alexandra Mihaela Nicola (13 ani), Școala Gimnazială „Nifon Bălășescu“;
  • Premiu special: Mara Maxim  (14 ani), Școala „Panait Cerna“, comuna Cerna;
  • Premiu special: Bianca Alexandra Pandele (16 ani), din Greci, elevă la Liceul „Gheorghe Munteanu Murgoci“ Măcin;
  • Premiu de originalitate: Alina Cătălina Costea (12 ani), Școala Gimnazială „Mircea cel Bătrân“ Babadag.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*