#CONCURS “Tulcea NEWS” te invită la Teatrul Jean Bart. Câștigă 7 invitații duble la piesele acestui weekend

Piesele "Dineau cu proști" și "Oleanna", pe scena teatrului Jean Bart din Tulcea
Piesele "Dineau cu proști" și "Oleanna", pe scena teatrului Jean Bart din Tulcea

Două piese pe care nu trebuie să le ratezi în acest sfârșit de săptămână sunt “Dineu cu proști” și “Oleanna”. Spectacolele îi așteaptă pe tulceni pe scena teatrului “Jean Bart”.

Tulcea NEWS pune la bătaie 7 invitații duble pentru cele 3 spectacole. Tot ce ai de făcut este să urmezi acești trei pași:

1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo

2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la teatru.

3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, 16 martie, la ora 11.30. Pentru prima piesă din cele de mai jos sunt disponibile 6 invitații duble, iar cea de a doua piesă vine cu o invitație dublă pentru cititorii Tulcea NEWS.

“Dineu cu proști”, un spectacol în regia lui Aurel Palade

Piesa începutului de week-end la Teatrul “Jean Bart” din Tulcea este “Dineu cu proști”. Tulcenii, dar și turiștii o pot vedea vineri, 16 martie și sâmbătă, 17 martie începând cu ora 19.00.

Spectacolul semnat de Francis Veber îi are în distribuție pe Ionuț – Paul ȘTEFAN, Dan CONSTANTIN, Radu NICULESCU, Mihai GĂLĂȚAN, Irina NAUM, Gabriela CIOLACU și Costel ZAMFIR. Scenografia îi aparține Elenei Cozlovschi, ajutată de Elena Orbocea, iar regia este a lui Aurel Palade.

În Dineu cu proşti, scrie actorul Mihai Gălățan, personajul central este editorul parizian Pierre Brochant, care organizează săptămânal câte un dineu cu idioţi, unde participanţii- afacerişti de success- trebuie să invite la masă câte un astfel de exemplar, pe care ceilalţi să-l poată ridiculiza. La sfârşit este selectat ,,campionul”. Cu ajutorul unui ,,descoperitor de talente”, Brochant reuşeşte să localizeze un giuvaer de prostie, François Pignon, angajat al Ministerului de Finanţe, pasionat de machete pe care le realizează din beţe de chibrituri. Cu puţin timp înainte de sosirea lui Pignon, Brochant este secerat de o criză de sciatică. În urma unui conflict, soţia îl părăseşte. Iniţial Brochant îşi doreşte plecarea lui Pignon, dar apoi îl însărcinează să-i resolve nişte probleme ardente, pe care el nu le poate gestiona din cauzei problemei de sănătate. Şi de aici încep aventurile pe care nu am dori să vi le divulgăm. Surpriză!

Oleanna se joacă duminică, 18 martie de la ora 19.00

Sfârșitul de săptămână aduce o nouă piesă pentru tulceni. Iubitorii de cultură pot vedea un spectacol jucat de două personaje. Oleanna îi are în distribuție pe soții Irina și Cristian Naum. Regia și scenografia îi aparțin lui Vlad Cristache.

“Oleanna” de David Mamet, este o piesă de teatru în două personaje ce ridică probleme importante în evoluția societății contemporane, precum corectitudinea politică și definirea deficitară a termenilor în comunicare. Personajele care participă la construcția conflictului dramatic al textului sunt Carol (Irina NAUM), o studentă și profesorul ei John (Cristi NAUM), spune Mihai Gălățan.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*