#CONCURS Tulcea NEWS te invită la film. Hai să vezi comedia “Polițaiul din Belleville” la Cityplex Tulcea din Coral Plaza Mall

Polițaiul din Belleville vine la Cityplex Tulcea
Polițaiul din Belleville vine la Cityplex Tulcea

O poveste polițistă, cu iz și personaje europene la Miami. Sună bine pentru o comedie, nu? Polițaiul din Belleville rulează în această săptămână la Cityplex, iar Tulcea NEWS și Coral Plaza Mall te invită să câștigi una dintre cele 3 invitații duble puse în joc.

Tot ce ai de făcut este:

1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo

2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la film.

3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți, în seara de 22 octombrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

 

Baaba este polițist în Belleville, vibrantul și multietnicul district parizian unde, în ciuda disperării iubitei sale, și-a petrecut toată viața. Ea a avut nenumărate încercări de a-l face să se multe împreună cu ea, departe de Belleville și… departe de mama sa. Într-o noapte, prietenul din copilărie al lui Baaba, Roland, este împușcat chiar în fața lui. Cu speranța de a-l găsi pe criminal, Baaba preia funcția lui Roland ca ofițer de legătură la Consulatul Francez din Miami.

Deși mama sa mai mereu mofturoasă a încercat să-l convingă să renunțe la idee, acesta se mută în Florida și se alătură echipei lui Ricardo, un polițist plin de viață, care este însărcinat să-i arate cum funcționează totul, iar duoul exploziv lansează o investigație.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*