Concurs de triathlon destinat copiilor din Tulcea

Concurs de triatlon

Copii din Tulcea și nu numai sunt așteptați la Aqua Vita Delta Minitri, concurs de triathlon ce se adreseaza copiilor cu vârstele cuprinse între 9 și 16 ani.

Competiția se va organiza conform Regulamentului de organizare a competiţiilor de triatlon al FRTRI, aceasta urmând a se desfășura în zona și pe lacul Ciperca din municipiul Tulcea.

Categoriile de vârstă și distanțele la Aqua Vita Delta Minitri sunt:

  • Copii 9 ani, copii 10 ani, copii 11 ani, copii 12 ani, copii 13 ani – 200m inot / 5km ciclism / 1.25km alergare
  • Cadeti 14-16 ani – 400m inot / 10km ciclism / 2.5km alergare

Vârsta de participare se calculează scăzând din 2018 anul nașterii copilului, indiferent de luna în care s-a născut. Înscrierile se fac aici

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*