CONCURS Câștigă două invitații duble la piesa “Regina frumuseții din Leenane” la Teatrul “Jean Bart” din Tulcea

Teatrul "Jean Bart" din Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

UPDATE: Câștigătorii sunt: Raluca Enciu și Mihaela Iacoblev. Felicitări și vă așteptăm și la alte concursuri organizate de Tulcea NEWS.

Publicația “Tulcea NEWS” susține cultura tulceană și tocmai de aceea ne face plăcere să vă invităm la Teatru.

“Regina frumuseții din Leenane” de Martin McDonagh, în regia lui Vlad Cristache este piesa care va avea două reprezentații în zilele de 20 și 21 ianuarie la ora 19.00.

Cititorii “Tulcea NEWS” au ocazia să câștige câte o invitație dublă la fiecare dintre cele două spectacole. Tot ce ai de făcut este să urmezi acești trei pași:

1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo

2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la teatru.

3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook. 

Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 19 ianuarie 2018.

“Regina frumuseții din Leenane” are în distribuție actorii Liliana Ghiță, Irina Naum, Ștefan Mihai și Cristi Naum de la Teatrul “Jean Bart”. Regia și Scenografia sunt semnate de Vlad Cristache.

Piesa de teatru “Regina frumuseții din Leenane” a fost pusă în scenă pentru prima dată în anul 1996 de Compania Druid Theatre/Royal Court Theatre, în Galway, Irlanda. Scriitorul Martin McDonagh, contemporan irlandez, devenit cunoscut în anii ’90 ca dramaturg, a fost montat cu mare succes atât la Broadway, cât și la West End, dar este mai familiar publicului ca scenarist si regizor.

Vlad Cristache este unul dintre cei mai apreciați reprezentanți ai generației sale. Născut la București în 1987, a absolvit în 2009 cursurile de Regie Teatru ale Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică București, la clasa profesorilor Ludmila Szekelly Anton și Radu Apostol. În 2011, a terminat masteratul în cadrul aceleiași instituții, clasa profesorului Victor Ioan Frunză.

În 2011, a fost nominalizat la Premiul UNITER pentru Debut pentru regia spectacolului „Peer Gynt“ de Henrik Ibsen, de la Teatrul „Maria Filotti“ Brăila.

În palmaresul său vedem piese precum “Umbre” la Teatrul Național “IL Caragiale” din București sau “Cum vă place” la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț.

Regizorul are peste 24 piese puse în scenă din 2009 până azi.

Afișul spectacolului "Regina frumuseții din Leenane"
Afișul spectacolului “Regina frumuseții din Leenane”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*