#CONCURS Câștigă două invitații duble la concertul Fuego de la Casa de Cultură din Tulcea

Afișul concertului susținut de Fuego

Fuego sărbătorește alături de tulceni 25 de ani de carieră. Artistul va concerta pe data de 20 martie de la ora 19, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Tulcea. Spectacolul este intitulat “Drag de România mea” și cuprinde șlagăre, melodii mai vechi sau mai noi ale lui Fuego.

Redacția Tulcea NEWS are plăcerea să te invite la acest concert. Două invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Asigură-te că poți ajunge la spectacolul din 20 martie. Invitațiile sunt nominale.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la acest concert.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 14 martie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Fuego se află într-un turneu național în luna martie și cu acest prilej ajunge și în Tulcea. Artistul celebrează astfel 25 de ani de carieră muzicală.

“Pregătesc, alături de band-ul meu, două ore speciale, cu șlagăre, cu melodii noi și vechi din repertoriul meu, cu emoții și multă voie bună. Întâmpinăm primăvara cum se cuvine și vă arăt de ce mi-s dragi profesia aceasta, muzica, prietenii, țara. Spectacolul poartă un titlu sugestiv – “Drag de România mea!”. Va fi o adevărată feerie și vă garantez clipe de neuitat, cu melodii de suflet și mult romantism, așa cum îmi stă mie bine!”, a transmis Fuego.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*