#CONCURS Câștigă cinci invitații duble la piesa “Amintiri din copilărie”, la Teatrul Jean Bart din Tulcea

Aventurile lui Nică, personajul “Amintirilor din copilărie” pot fi urmărite la sfârșitul acestei săptămâni la Teatrul Jean Bart din Tulcea. Spectacolul are loc vineri, 16 noiembrie, de la ora 18.00.

“Tulcea News” te invită, din nou, la teatru. Am pus la bătaie cinci invitații duble pentru piesa de la Teatrul Jean Bart.

Tot ce ai de făcut este să urmezi acești trei pași:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la teatru.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți, pe 15 noiembrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Năstruşniciile lui Nică, ilustrate intr-un spectacol pe scena Teatrului Jean Bart Tulcea , sub direcţia de scenă a regizorului Nicolae Poghirc, reprezintă o redare a vieții oricărui copil. Este un spectacol plin de umor, creativitate și dinamism. Autorul, aflat în prim plan, poveștește copiilor pățaniile sale, în dulcele grai moldovenesc, despre celebrele peripeții ale lui Nică, despre pupăza din tei, despre scăldat și Plugușor, reconstituind clasicele jocuri ale copilăriei, desfăşurate pe ritmuri de muzică şi dansuri antrenante.

Din distribuție fac parte: Nicoleta Lungu, Mihai Gălățan, Irina Naum, Ionel Durbală,  Nelu Serghei, Costel Zamfir, Ecaterina Tudose, Cosmin Cristian Vîlcu, Adrian Vâlcu Ardeleanu. Muzica de scenă îi aparține lui Liviu Manolache, iar mișcarea scenică este semnată de Costinela Unghureanu.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*