#CONCURS Câștigă 5 invitații duble la spectacolul “La dalbă cetate” de la Teatrul Jean Bart din Tulcea

Afișul spectacolului "La Dalbă Cetate"

Un spectacol de colinde, datini și obiceiuri de iarnă este programat miercuri, 12 decembrie, de la ora 18, la Teatrul Jean Bart din Tulcea. La evenimentul muzical vor participa formații de obiceiuri folclorice din județ și din țară.

Tulcea NEWS te invită să intri în atmosfera Crăciunului și a sărbătorilor de iarnă și oferă 5 invitații duble pentru acest spectacol.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la concert.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți, pe data de 11 decembrie, după ora 19. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Acum, când sărbătorile de iarnă se apropie, este vremea colindelor, vremea bucurie, când minunea Nașterii Mântuitorului cuprinde sufletele și le înnobilează, este vremea colindelor, vremea bucuriei.

Primăria Municipiului Tulcea și Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei” organizează miercuri, 12 decembrie 2018, Spectacolul de datini și obiceiuri de iarnă „La Dalbă Cetate”. Evenimentul are ca scop redescoperirea și păstrarea obiceiurilor specifice sărbătorilor de iarnă.

Începând cu ora 18.00, pe scena Teatrului „Jean Bart” vor evolua Ceata din Dolheștii Mici (Suceava), Alaiul „Cerbul” din Heleșteni (Iași), Ansamblul Artistic „Baladele Deltei”, Ansamblul Folcloric „Dorulețul”, Grupul Coral „Cantus Libera”.

Invitați: Cristian Fodor, Ovidiu Homorodean, Ciprian Roman și Călin Brăteanu. Conducerea muzicală este semnată de Aurelian Croitoru, iar regia artistică și coregrafia îi aparțin lui Ștefan Coman.

Un festival-concurs de colinde, datini și obiceiuri de iarnă va avea loc și duminică, 16 decembrie, în Satul Pescăresc, intrarea la aceasta manifestare fiind liberă.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*