#CONCURS Câștigă 5 invitații duble la piesa “Păzea că vine Apocalipsa” de la Teatrul Jean Bart. Actori cunoscuți și îndrăgiți vin la Tulcea

Afișul piesei "Păzea că vine apocalipsa"
Afișul piesei "Păzea că vine apocalipsa"

De când nu ai mai râs cu poftă în compania unor actori cunoscuți? Tulcea NEWS te invită la spectacolul “Păzea că vine Apocalipsa” care începe la Teatrul Jean Bart din Tulcea pe 28 septembrie la ora 19.00.

Savuroasa comedie în patru acte prezintă povestea unor oameni, așa cum se arată ei când se apropie Sfârșitul Lumii: cu temeri și regrete, dorințe și speranțe. Personajele noastre trebuie să descopere în scurtul timp rămas ce vor din toata inima și cu adevarat să facă, sau să găsească răspunsuri pentru întrebările care îi macină. Opt actori cunoscuți și îndrăgiți de dumneavoastră vor da viață acestor eroi simpatici și ciudați, vă vor face să râdeți cu lacrimi de metehnele omenești și poate vă vor inspira să trăiți din plin, măcar pentru 90 de minute ca și cum acestea ar fi ultimele.

Tulcea NEWS pune la bătaie 5 invitații duble pentru acest spectacol.

Tot ce ai de făcut este:

1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/tlnewsro

2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la piesa de teatru. 

3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți, pe data de 27 septembrie 2018. 

Piesa în patru acte prezentată de Theater du Soleil Entertainment debutează cu un act care ne va arăta cum se reașează valorile morale în plină criză. Pentru aceasta vom merge într-o familie de etnie rromă, divizată de propriile credințe și care, în plus. se confruntă cu o dilemă izvorată din traditie: “de Apocalipsa se taie sau nu se taie calul?”

Alt act ne va descrie transformarea vieții de cuplu, a iubirii și a curajului. Poate, oare, sfârșitul iminent să aducă împlinirea iubirii de vis? Poate curajul și dăruirea să transceandă apocalipsa? Adulterul ajuta în momentele tensionate?

Altul ne va aduce în pragul îmbrățișării adevarului. Întâlnirea viziunilor religioase diferite poate fi amuzantă când are loc în ultimul ceas. Atunci cand un terorist se consultă cu un preot ortodox cu privire la sensul Jihadului pot avea loc revelații profunde și iluminări subite.

Un al patrulea act ne va pune în față dilema fundamentală: oare, în anumite circumstanțe, e bine sau rău să vină sfârșitul?! Vom analiza o relație foarte asemănătoare cu… apocalipsa însăși, protagoniștii fiind un ginere, o mireasă și o soacră.

În rolurile principale îi puteți apaluda pe:  Lavinia Stoica, Ada Palade,  Veronica Bâtcă, Isabela Iacupovici,  Constantin Zamfirescu, Cătălin Marin, Jean Lemne, Cristi Simion și Emil Mitrache. Regia este semnată de Melia Cerchez. Textul: Melia Cerchez.

Biletele se pot achiziționa on-line de pe Eventim.ro și de la casa de bilete a sălii teatrului Jean Bart.

Afișul piesei "Păzea că vine Apocalipsa"
Afișul piesei “Păzea că vine Apocalipsa”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*